Lucio : De ultra lage zwembadoverkapping

Onze laagste en meest transparante zwembadoverkapping

Nieuwigheid 2019, het model Lucio is de laagste telescopische zwembadoverkapping uit het Abridéal gamma. Elegant en discreet, deze overkapping past in elke hedendaagse tuin. Dankzij het transparante dak , beschikbaar in optie, zal deze zwembadoverkapping Lucio uw zwembad heel goed beschermen met behoud van een mooi zicht op het zwembad.

In de stockeerruimte heeft Lucio slechts een beperkte ruimte nodig dankzij de perfecte uitlijning van de modules. U moet enkel nog genieten van het warme zwembadwater.

De + van het model Lucio

 • Ultra laag design

  Het model Lucio is de laagste telescopische zwembadoverkapping uit ons gamma. U behoudt een perfect zicht op de omgeving.

 • Volledig telescopisch

  Het zwembad kan volledig vrijgemaakt worden en de overkapping rolt in beide richtingen : van de grote naar de kleine module of omgekeerd (*afhankelijk van de configuratie).

 • Grote transparantie

  Transparantie op de zijflanken en het dak (*in optie) voor een mooi zicht op het bad.

 • Zonder rail op de grond

  Mogelijkheid om te kiezen voor de versie zonder rail. Lucio heeft wieltjes met een grote diameter (100mm) om vlot te rollen.

 • Stockeerruimte van de overkapping

  Perfecte uitlijning van de modules vraagt slechts een beperkte ruimte.

Opties

Solar motorisatie Autonoom systeem dat zichzelf oplaadt via een zonnepaneel, laat u toe om de overkapping van op afstand te bedienen.