Waarom een Abridéal zwembadoverkapping ?

1. DE ERVARING VAN DE PIONIER

Als ontwerper van de allereerste wegneembare zwembadoverkapping in 1979, stelt Abrideal u vandaag een uitgebreid gamma voor waarbij veiligheid en plezier nog steeds centraal staan.

 

2. OVERKAPPING OP MAAT

Abrideal biedt een oplossing op maat, hoe complex uw zwembadvorm ook mag zijn, wij fabriceren een overkapping aangepast aan uw zwembad.

 

3. FRANSE MAKELIJ

Abrideal kiest ervoor om alles in eigen handen te houden. De overkappingen worden integraal ontworpen en gefabriceerd in Frankrijk. Abridéal verwerkt alles van a tot z. Van de eerste schets tot het ontwikkelen van innovatieve systemen, van het eerste commercieel contact tot de plaatsing van de overkapping, zonder enige vorm van onderaanneming. Abridéal is een voorbeeld én een vaste waarde in de wereld van overkappingen.

 

4. HARMONIEUS ONTWERP , EEN PLEZIER VOOR HET OOG

Een Abrideal zwembadoverkapping biedt een harmonieus design, waarbij het kwaliteitsvol materiaal perfect past bij uw zwembad en zijn omgeving.

 

5. EEN MAKKELIJKE BEDIENING

Meer plezier, minder werk ! Abrideal overkappingen zijn speciaal ontworpen om uw inspanningen te minimaliseren,… openen en sluiten, wegschuiven, instappen, aan alles werd gedacht om het voor u aangenamer te maken. Functionele opties en de vele gebrevetteerde technieken zijn speciaal ontwikkeld voor uw gebruikscomfort.

 

6. EEN BEWEZEN BETROUWBAARHEID

Om u te verzekeren van een optimale zwembadbescherming, hebben wij enkel kwalitatief materiaal geselecteerd dat voldoet aan onze strengste eisen (stevigheid, onderhoud,afwerking,…)

 

7. EEN PERSOONLIJKE OPVOLGING

Abrideal volgt een strak en veeleisend werkschema, van het eerste commercieel contact tot aan de plaatsing van uw overkapping stellen wij alles in het werk om u zo goed mogelijk te helpen.

 

8. ONS KENMERK : KWALITEIT

Kwaliteit, professioneel én vertrouwen zijn de kernwoorden die, reeds 36 jaar, ervoor zorgen dat elke Abrideal dé referentie is onder de lage zwembadoverkappingen.
Meer dan 34000 gezinnen, in Frankrijk en in Europa, hebben reeds een Abrideal .Hun tevredenheid is onze prioriteit.

 

9. DE KEUZE

Dankzij het ontwikkelen van nieuwe modellen, hebben we tijdens de voorbije jaren ons gamma kunnen uitbreiden, hetgeen u toelaat om in één oogopslag de geschikte oplossing te vinden die het best past voor uw project, uw omgeving en uw budget.

 

10. LANGE LEVENSDUUR

Omdat een foto meer ‘zegt’ dan 1000 woorden,… ontdek hierbij de wegneembare zwembadoverkapping van dhr. P. te Cessoy en Seine-et-Marne, geplaatst in 1980.

 

Primo Historik - Abridéal

1ière photo : Brochure verschenen in 1980

2ième photo : De overkapping en zijn zwemsters tijdens de zomer van 2009.

Deze publiciteit werd in scene gezet, de twee dochtertjes van Dhr. P. zwemmend onder hun Abrideal overkapping. (voorloper van het Primo model)

In 2009, 29 jaar na de installatie, staat de overkapping van Dhr. P. er nog steeds.
Ook wij waren aangenaam verrast, dus hebben we gevraagd om ons een foto te bezorgen. Het is een feit dat de polycarbonaat panelen hier en daar ouderdomsverschijnselen vertonen, maar de overkapping op zich functioneert en beschermt nog zoals het moet. De dochtertjes van Dhr. P. zijn ondertussen volwassenen geworden en zwemmen nog steeds onder de overkapping.

Dankzij de uitzonderlijke stevigheid, heeft de overkapping van Dhr. P ervoor gezorgd, dat reeds 4 generaties volop konden genieten van de voordelen van hun zwembad.