Wie zijn wij

Abrideal

Frédéric Marmande - Président Abridéal

Als pionier in de wereld van de zwembadoverkappingen, met ondertussen meer dan 40 jaar ervaring , biedt Abridéal een breed gamma zwembadoverkappingen aan met aandacht voor techniek en esthetiek.

Van een wegneembare, een 100% openrollende tot een telescopische overkapping. De vele Abridéal innovaties hadden maar één doel : comfortabele en performante producten aanbieden.

 

“Abridéal ontwikkelde de allereerste overkapping op de markt in 1979 , wij zijn dus de enige echte uitvinders !

Door de jaren heen werd onze firma een bedrijf met industriële dimensies. Het familiaal karakter bleef echter onaangetast . Nieuwe uitdagingen leidden tot nieuwe evoluties. Wij hebben ons aangepast aan de evoluties van de zwembaden met oog voor de grote productiekwaliteit, vanaf de ontwikkeling tot en met de uiteindelijke installatie. Interne opleidingen zorgen voor uitzonderlijk competenties en vakkennis. Ons netwerk, fors uitgebreid sinds 10 jaar, geeft ons de mogelijkheid om onze klanten vakkundig te bedienen. Met hart en ziel en met heel veel aandacht voor innovatie werken onze medewerkers elke dag aan de uitbreiding en verbetering van ons gamma. Deze filosofie geeft ons de kans om duurzame en technisch hoogstaande modellen te commercialiseren die beantwoorden aan de meeste verwachtingen.

Deze permanente drang om te verbeteren gekoppeld aan onze expertise zorgen voor topproducten , echte referenties in hun categorie.  

Onze doelstelling sinds meer dan 40 jaar blijft dezelfde : een compromis bieden tussen stevigheid, gebruiksgemak, bescherming en design.”

 

Abridéal heeft ervoor gekozen om de hele productie intern uit te voeren van de eerste technische schets tot de ontwikkeling van technische innovaties, van de verkoop tot de werf. Abridéal heeft zich door de jaren heen bewezen en is uitgegroeid tot een echte referentie in zijn sector.

Correcte prestatie, overleg met de klanten, gemoedelijke commerciele aanpak en respect voor zakenpartners maken van Abridéal een deontologisch model. De vele reacties en meningen kunnen dit bevestigen. Meer dan 38.000 klanten kozen de laatste 40 jaar voor een Abridéal zwembadoverkapping in Frankrijk en Europa.