Stretto is de laatst geborene uit het gamma zwembadoverdekkingen van Abridéal. Hij is zeer compact maar toch bijzonder handelbaar. Uiterst discreet en elegant vindt hij gemakkelijk een plaatsje in de hedendaagse tuin.

En vidéo

Idéalslide geleiding
Motorisatie IdéalRun
3D animatie van de overkapping Stretto
Video van de overkapping Stretto

De + van het model Stretto

  • COMPACT

    Gezien de hoogste module lager is dan 1m, is deze Stretto de meest compacte telescopische overdekking. Uw overdekking is minder hoog, maar nog hoog genoeg om comfortabel onder de kap te kunnen zwemmen.

  • UITZONDERLIJKE GELEIDING

    Dankzij de toptechnologie IdéalSlide kan één enkel persoon met gemak de modules openen zonder risico op blokkering (afhankelijk van de configuratie van overdekking en ondergrond).

  • HEDENDAAGS DESIGN

    Transparante stijl, verlaagde hoogtes, licht gebogen....de discrete Stretto vormen passen perfect bij de meest hedendaagse omgevingen..

Opties

Uitsparing Uitsparing rond een tecnhisch blok, afgewerkt met een transparante flap om alle vuil uit het bad te houden. Aanpasbaar voor alle modellen van geintegreerde filterblokken.
Solar motorisatie Autonoom systeem dat zichzelf oplaadt via een zonnepaneel, laat u toe om de overkapping van op afstand te bedienen.
Kleurkeuze Beschikbaar in Wit of Grijs (RAL 9007 zand)