De vlakke gemotoriseerde zwembadoverkapping

De combinatie van de thermische kwaliteiten van een overkapping en de discretie van een rolluik maken van de Piatto een verleidelijk en innoverend concept. De huidige technologie laat Abridéal toe om DE oplossing te bieden, met oog voor design en discretie.

De + van het model Piatto

 • Streling voor het oog

  De Piatto is heel onopvallend . Door de doorzichtige bescherming blijft de schoonheid van uw bad zichtbaar en past deze overkapping perfect in zijn directe omgeving. Opgevouwen lijkt de overkapping wel een origineel zitbankje.

 • Uitzonderlijk efficiënt

  Door de beperkte luchtlaag en de uitvoering in dubbelwandig polycarbonaat optimaliseert Piatto de warmtewinst van het water (+6 tot 10°C) . De overkapping sluit hermetisch af en beschermt bijgevolg uw zwembad tegen alle vuil.

 • Uniek comfort

  Volledig autonoom, dankzij geintegreerde zonnepanelen, ontrolt de overkapping zich snel ,vlot en geruisloos. De afstandsbediening laat u toe om de overkapping vlot te openen en te sluiten.

 • Een zelf geleidend systeem

  Door zijn unieke structuur en samenstelling komt de overkapping altijd terug naar het motorblok. Rails, geleiders of wieltjes op de grond zijn totaal overbodig.