Mezzo koppelt discretie en charme aan innoverende technologie, beschikbaar in compleet of gedeeltelijke telescopische uitvoering.

En vidéo

3D animatie van de overkapping Mezzo
Vidéo van de overkapping Mezzo
Idéalslide geleiding
Motorisatie IdéalRun

De + van het model Mezzo

  • POLYVALENTIE

    sleutelwoord van dit telescopisch model, manipuleerbaar module per module (versie TCO) of door gekoppelde modules (versie TPA) Aanpasbaar aan verschillende configuraties.

  • UITZONDERLIJKE GELEIDING

    Dankzij de IdéalSlide technologie kan één persoon met groot gemak de modules laten rollen, zonder risico op blokkering. (afhankelijk van de configuratie van overdekking en ondergrond).

  • KLASSIEK DESIGN

    Romaanse boog geplaatst op transparante flanken, deze vorm zorgt voor een geraffineerde, discrete telescopische zwembadoverkapping.

Opties

Uitsparing Uitsparing rond een tecnhisch blok, afgewerkt met een transparante flap om alle vuil uit het bad te houden. Aanpasbaar voor alle modellen van geintegreerde filterblokken.
Transparantie Esthetiek en een mooi zicht op het bad in combinatie met een “serreffect”dak, deze optie biedt verschillende mogelijkheden (zijflanken, dak, gevel…)
Solar motorisatie Autonoom systeem dat zichzelf oplaadt via een zonnepaneel, laat u toe om de overkapping van op afstand te bedienen.
Kleurkeuze Beschikbaar in Wit of Grijs (RAL 9007 zand)
Instapluik Espace 1 groot instapluik voor een brede toegang tot het zwembad