Brevetten en innovaties

Met hart en ziel werkt Abridéal aan de constante verbetering van zijn producten met zin voor innovatie.

ABRIDÉAL BELOOND DOOR INPI*

trophee-inpi

Onze constante drang naar innovatie leidde in 2008 tot de trofee INPI van de innovatie voor de ontwikkeling van onze nieuwste telescopische overkappingen. Deze jaarlijks trofee wordt uitgereikt aan bedrijven die zich weten te onderscheiden door unieke ontwikkelingen en innovaties.

*Institut National de la Propriété Industrielle

GEDEPONEERDE BREVETTEN

Door de jaren heen heeft Abridéal zijn systemen constant aangepast en verbeterd. Vele van onze innovaties verkregen dan ook hun erkenning en brevet.

1998 – Systeem Etaimagics voor de overkappingen Primo. Dit ingenieus systeem , met pneumatische veren, zorgt ervoor dat het openen en sluiten van de modules even vlot gaat als het openen van een autokoffer.

2007 – Abridéal deponeert een brevet voor de openklappende voorgevel. In hetzelfde jaar bedenkt Abridéal, het systeem Idéalslide voor de telescopische overkappingen. De enige techniek die toelaat om de overkapping zowel op boordstenen als terras te laten rollen, niveauverschillen worden automatisch gecompenseerd.

2008 – Abridéal bedenkt de monorail geleiding. Deze zorgt, op discrete wijze, voor een perfecte rechtlijnige verplaatsing van de modules .

2011 – Abridéal deponeert een brevet voor de geleidende zijflank van de Tempo overkapping. Deze esthetische oplossing zorgt voor een rechtlijnige verplaatsing van de modules.

Zie ook