Nieuwigheid 2019, het model Lucio is de laagste telescopische zwembadoverkapping uit het Abridéal gamma. Elegant en discreet, deze overkapping past in elke hedendaagse tuin. Dankzij het transparante dak , beschikbaar in optie, zal deze zwembadoverkapping Lucio uw zwembad heel goed beschermen met behoud van een mooi zicht op het zwembad.

Meer info

De combinatie van de thermische kwaliteiten van een overkapping en de discretie van een rolluik maken van de Piatto een verleidelijk en innoverend concept. De huidige technologie laat Abridéal toe om DE oplossing te bieden, met oog voor design en discretie.

Meer info

Met een hoogte tot 1m80 biedt deze overkapping een groot gebruikscomfort. De zijflanken in hardglas bieden stevigheid en transparantie. De prachtige aluminiumstructuur is gemakkelijk te manipuleren  en biedt bovendien voldoende hoogte om zich vlot onder de overkapping te verplaatsen.

Meer info

Brede zwembaden en lage zwembadoverkappingen zijn niet langer onverenigbaar. De stevige  aluminiumstructuur van de Extenso maakt het mogelijk om brede zwembaden  te overdekken door een zeer lage zwembadoverkapping. Nog nooit was zo’n een grote overkapping zo elegant.

Meer info

Deze historische Abridéal overdekking is geboren in 1980. Sindsdien, werd hij geperfectioneerd.  Primo is vandaag de beste wegneembare overdekking op de markt.  Hij krijgt dan ook een uitmuntend rapport: functionaliteit/weerstand/prijs.  Hij is de ideale metgezel van uw zwembad, tegen een zachte prijs.

Meer info

De historische overdekking van Abridéal werd geboren in 1980. Sindsdien  is hij altijd verbeterd. Primo is vandaag de beste wegneembare overdekking op de markt. Het is de ideale metgezel van uw zwembad, tegen een zacht prijsje.

Meer info