Deze historische Abridéal overdekking is geboren in 1980. Sindsdien, werd hij geperfectioneerd.  Primo is vandaag de beste wegneembare overdekking op de markt.  Hij krijgt dan ook een uitmuntend rapport: functionaliteit/weerstand/prijs.  Hij is de ideale metgezel van uw zwembad, tegen een zachte prijs.

En vidéo

3D animatie van de overkapping Primo Romaans Klassiek
Vidéo van de overkapping Primo Romaans Klassiek

De + van het model Primo Romaans Klassiek

 • AANPASBAAR

  De Romaans Klassiek Primo is aanpasbaar aan elke zwembadvorm.

 • UITZONDERLIJKE THERMISCHE PRESTATIES

  temperatuurwinst tot 10°.

 • ONGEEVENAARDE STEVIGHEID

  weerstand tot 170 km per uur wind en 140 kg sneeuw per m2, tijdens testen uitgevoerd door het Centre Scientifique et Technique du Bois.

 • LICHTGEWICHT

  volledig demonteerbaar en gemakkelijk op te slaan, weg van uw zwembad.

Opties

Etaimagics Dankzij deze exclusieve Abridéal optie, kan u de overkapping gemakkelijk openen en sluiten, zoals een koffer van een auto.
Uitsparing Uitsparing rond een tecnhisch blok, afgewerkt met een transparante flap om alle vuil uit het bad te houden. Aanpasbaar voor alle modellen van geintegreerde filterblokken.
Transparantie Esthetiek en een mooi zicht op het bad in combinatie met een “serreffect”dak, deze optie biedt verschillende mogelijkheden (zijflanken, dak, gevel…)
Instapluik 3 types instapluiken zijn beschikbaar : luik voor laddertje, luik voor ingebouwde zwembadtrap en het grote toegangsluik voor een ruime toegang tot het bad.