Brede zwembaden en lage zwembadoverkappingen zijn niet langer onverenigbaar. De stevige  aluminiumstructuur van de Extenso maakt het mogelijk om brede zwembaden  te overdekken door een zeer lage zwembadoverkapping. Nog nooit was zo’n een grote overkapping zo elegant.

De + van het model Extenso

 • TELESCOPISCHE STRUCTUUR UIT THERMISCH GELAKT ALUMINIUM

  In de kleur van uw keuze. Speciaal ontwikkeld op basis van de beste bouwtechnieken garandeert deze overkapping de stevigheid voor een vlotte manipulatie en een heel grote levensduur.

 • ZIJFLANKEN IN HARDGLAS
 • GEVELS IN HARDGLAS (veiligheidsglas 4mm)

  Het transparante hardglas laat een zacht en niet agressief licht in de overkapping.

 • DAKAFWERKING IN POLYCARBONAAT

  Deze polycarbonaatplaten zijn aan beide zijden UV behandeld.

 • MAATWERK

  Speciaal op maat van uw zwembad.

Opties

Uitsparing Uitsparing rond een tecnhisch blok, afgewerkt met een transparante flap om alle vuil uit het bad te houden. Aanpasbaar voor alle modellen van geintegreerde filterblokken.
Instapluik 3 types instapluiken zijn beschikbaar : luik voor laddertje, luik voor ingebouwde zwembadtrap en het grote toegangsluik voor een ruime toegang tot het bad.
Persoonlijke kleurkeuze Procédé met Qualicoat label, geschikt voor bijtende zeezout omgevingen, de thermische lakkage biedt de bescherming van aluminium structuren in de door u gekozen kleur.
Solar motorisatie Autonoom systeem dat zichzelf oplaadt via een zonnepaneel, laat u toe om de overkapping van op afstand te bedienen.
Openklapbaar paneel Openklapbaar kader, hangend of rollend op gevel